Dutch Pinball Museum

Het aantal uren dat ik achter een flipperkast heb doorgebracht is aanzienlijk. In elke leuke kroeg in Nijmegen stond er wel een (of was de aanwezigheid van een flipperkast een voorwaarde voor een kroeg om leuk te zijn? dat weet ik eigenlijk niet meer zo goed). In Kollektief Kafee de Bijstand stond de goedkoopste, 5 ballen per spel, twee spellen voor een gulden, als ik me goed herinner. Daar hebben we veel gespeeld.

Nu is er al weer een aantal jaren een museum in Rotterdam waar je naar hartelust je uit kan leven op zowel nostalgische als hypermoderne kasten. Met enige regelmaat ga ik daar naar toe om helemaal hyper weer naar buiten te komen. Gisteren heb ik met familie mijn verjaardag gevierd in het Dutch Pinball Museum. Het is er een gerinkel en gebliep en gerammel van jewelste, en met enige regelmaat een harde TAK als iemand een vrij spel krijgt. Eigenlijk is het enige nadeel dat je daar minder plezier aan hebt omdat je toch al vrij speelt.

Het is leuk om te zien hoe die flipperkast bij iedereen wel iets losmaakt. Ik denk dat de nodige familieleden vandaag wat last van hun arme polsjes hebben. Echt een aanrader als je een zwak voor flipperen hebt.

Broertjes

Zusjes
Zusjes, volgende generatie
Advertenties

2 gedachten over “Dutch Pinball Museum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s